Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Tietosuojaseloste

 

Tämä on Parkettihuolto ja saneeraus P. Kemppainen Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 11.1.2022

 

 

 

 

Rekisterinpitäjä

Parkettihuolto ja Saneeraus P. Kemppainen Oy

Puolarmetsänkuja 6 B, 02280 , Espoo

y-tunnus: 0593018-6

 

 

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, otattehan yhteyttä sähköpostitse: info@parketti-kemppainen.com

 

 

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla tuotteita verkkokaupasta tai ostamalla tuotteita myymälästä, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

 

 

 

Kerätyt henkilötiedot

Parkettihuolto ja Saneeraus P. Kemppainen Oy ja maksutapavälittäjä käsittelee henkilötietojanne, kun ostatte tuotteita verkkokaupasta tai myymälästä. Tietoja, joita kerätään ovat mm. nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite ja ip-osoite. Ja tarvittaessa myös muita palvelun tuottamiseen liittyviä tietoja, joiden avulla pystymme toimittamaan ja tekemään tilatut palvelut toimeksiannon mukaisesti.

Henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:
asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen, palvelun toteuttaminen, materiaalin toimitus, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen ja markkinointi.

Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

 

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Parkettihuolto ja Saneeraus P. Kemppainen Oy:n työntekijöillä ja Parkettihuolto ja Saneeraus P. Kemppainen Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien (mm. Klarna) työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

 

 

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan erityistä huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Parkettihuolto ja Saneeraus P. Kemppainen Oy:n järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja. Käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

 

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

 

 

Kolmasien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA
Twitter: Twitter Inc. 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

 

Maksutapavälittäjän tietosuojaseloste:

 

Klarna Bank AB (publ) (“Klarna”) uses cookies to recognize the user’s device for the purpose of providing advertising of Klarna products the next time the user will browse the merchant’s website offering Klarna products, and for analytics purposes.
Persistent marketing and analytics cookies
These cookies contain a unique user ID which will enable Klarna to recognize the user’s device the next time that user returns to the merchant. These are persistent cookies, stored on the device for a period of up to 540 days as of the last interaction with Klarna, or until they are deleted and allow Klarna (i) to show marketing of Klarna products, including credit promotions to the user, and (ii) to perform analytics of the user behaviour.
By connecting the unique user ID stored in the cookie on the device to the information Klarna has about the user, Klarna will be able to recognize the user of that device. No information connected to the cookies is shared with any third party.
The user’s consent and revocation of consent
Setting cookies for marketing purposes is subject to the user’s consent, which will have to be obtained before the cookies are set on the user’s device. In addition, the web browser or device often allows the user to change the settings for the use of cookies. More information on how to adjust the settings can be found in the browser of device reference information, and on aboutcookies.org.
About Klarna
Klarna Bank AB (publ) is subject to Swedish Data Protection legislation, and is the data controller for the purpose of processing the personal data as described above. Klarna has a Data Protection Officer and several lawyers specialised in data protection. Klarna also has a customer service team handling questions relating to personal data. You are welcome to contact Klarna at [Please choose the email address relevant for you market: [dataskydd@klarna.se], [datenschutz@klarna.de], [personvern@klarna.no], [tietosuoja@klarna.fi], [databeskyttelse@klarna.dk], [dataprotectie@klarna.nl], [dataprotectie@klarna.be], [datenschutz@klarna.at], [datenschutz.ch@klarna.com], [privacy@klarna.co.uk], [privacy@klarna.com], [dataprotection@klarna.com.au], [privacidad@klarna.es], [protezionedati@klarna.it], [odo@klarna.pl], [protection-des-donnees@klarna.fr], [privacy@klarna.ie], [dataprotection.ca@klarna.com], [dataprotection@klarna.co.nz]]. Please visit www.klarna.com for more information about Klarna, and how Klarna processes personal data.

 

Käyttäessänne parketti-kemppainen.com sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.