Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Erikoisparketti

Myymme, maahantuomme ja asennamme itse massiivipuiset designparketit Eurooppalaisilta valmistajilta. Tavaraa on saatavilla tilaustuotteena. Massiivipuiset designparketit koostuvat paloista, jotka on kiinnitetty toisiinsa esim. Asennusverkolla ja ladottu näyttävään erikoiskuvioon. Tehtaan on kiinnitettävä erityistä huomiota tuotteiden valmistusprosessissa, jonka takia käytämme vain hyväksi havaittuja valmistajia. Liimaus erikoislujalla parkettiliimalla. 

Designparketti

8mm paksu koristemosaiikki

Muistuttaa perinteistä mosaiikkiparkettia, mutta kapulat ovat sahattu ja ladottu koristeelliseen erikoiskuvioon. Myös muita koriste-elementtejä voidaan käyttää. Kuvio on kiinnitety asennusverkolla. Massiivirakenteinen. Vanerointia ei tarvita, liimataan suoraan aluslattiaan (yleensä).

10mm paksu Designparketti

Muistuttaa kaukaisesti perinteistä ohutsauvaparkettia ja se koostuu yleensä suuremmista elementeistä kuin koristemosaiikki, jotka ovat niin ikään sahattu ja ladottu koristeelliseen erikoiskuvioon. Kuvio on kiinnitetty asennusverkolla. Massiivirakenteinen. Vaatii vaneroinnin, jolla taataan parketin pitkäikäisyys puun luonnollisen elämisen takia.

Paneeliparketti

Versailles-parketti ja muut paneeliparketit ovat näistä poikkeavia. Suurikokoinen valmispaneeli valmistetaan käsityönä yleensä asiakkaan mitoilla ja asiakkaan toiveiden mukaan. Massiivirakenteisen paneeliparketin paksuus on tyypillisesti n. 16-22 mm ja n. 2x isompi kuin esim. 10mm designparketti. Se on tehty kokonaan yhdestä puulajista, kuten tammesta, saarnesta tai esim. Lämpökäsitellystä saarnesta. Versailleskuvio on perinteinen, uniikki, ja ennen kaikkea näyttävä lattiavaihtoehto avariin tiloihin pitkällä historialla. Se kehitettiin 1600-luvun lopussa korvaamaan marmorilaatta Versailles’n palatsiin ja on siitä asti symboloinut vaurautta ja arvokkuutta. Sitä onkin asennettu paljon esim. palatseihin, mutta on nykyään yhä kysytympi lattiavaihtoehto arvokiinteistöihin. Valmistustyyli ja mitat vaihtelevat riippuen valmistajasta. Pontillinen.

Versailler Designparketti

Näytetään kaikki 34 tulosta