myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7-15:30

Erikoisparketti

Myymme, maahantuomme ja asennamme itse massiivipuiset designparketit Eurooppalaisilta valmistajilta. Tavaraa on saatavilla erikoistilaustuotteena. Tehtaan on kiinnitettävä erityistä huomiota tuotteiden valmistusprosessissa, jonka takia käytämme vain parhaita hyväksi havaittuja tehtaita.

Designparketti

8mm paksu koristemosaiikki

Muistuttaa perinteistä mosaiikkiparkettia, mutta kapulat ovat sahattu ja ladottu koristeelliseen erikoiskuvioon. Myös muita koriste-elementtejä voidaan käyttää. Kuvio on kiinnitety asennusverkolla. Massiivirakenteinen. Vanerointia ei tarvita, liimataan suoraan aluslattiaan (yleensä).

10mm paksu Designparketti

Koostuu yleensä suuremmista elementeistä kuin koristemosaiikki ja muistuttaa näin ollen perinteistä ohutsauvaparkettia. Kapulat ovat niin ikään sahattu ja ladottu koristeelliseen erikoiskuvioon. Kuvio on kiinnitetty asennusverkolla. Massiivirakenteinen. Vaatii vaneroinnin, jolla taataan parketin pitkäikäisyys puun luonnollisen elämisen takia.

Paneeliparketti

Suurikokoinen pontattu valmispaneeli valmistetaan käsityönä yleensä asiakkaan mitoilla ja asiakkaan toiveiden mukaan. Massiivirakenteisen paneeliparketin paksuus on tyypillisesti n. 16-22 mm ja n. 2x isompi kuin esim. 10mm designparketti. Se on tehty kokonaan yhdestä puulajista, kuten tammesta, saarnesta tai esim. Lämpökäsitellystä saarnesta. Suosituin vaihtoehto on perinteinen Versailles-parketti, joka on uniikki ja ennen kaikkea näyttävä lattiavaihtoehto avariin tiloihin pitkällä historialla. Se kehitettiin 1600-luvun lopussa marmorilattojen korvaajaksi Versailles’n palatsiin ja on siitä asti symboloinut vaurautta ja arvokkuutta. Sitä onkin asennettu paljon esim. palatseihin, mutta on nykyään yhä kysytympi lattiavaihtoehto arvokiinteistöihin. Valmistustyyli ja mitat vaihtelevat riippuen valmistajasta.

Versailler Designparketti

[yith_wcan_filters slug=”default-preset”]

Näytetään kaikki 34 tulosta

Asennusta vailla?

Asennuspalvelumme hoitaa työt ripeästi ja ammattitaitoisesti työvaiheista säästämättä. Työllistämme tällä hetkellä 11. parkettialan ammattilaista. Henkilöstömme hoitaa työt purku- ja pohjatöistä aina listoitukseen ja pintakäsittelyyn asti. Asiantuntevan ammattiliikkeen tekemänä ainutlaatuinen designparketti on kaunis asunnon arvoa nostava kokonaisuus, jota ei joka kodista löydy.