myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7-15:30

Lankkuparketti

Verkkokaupan lankkuparketit ovat vain osa koko valikoimastamme, tuotteiden saatavuutta ja hintaa voi kysyä asiakaspalvelustamme.

Lankkuparkettia on saatavilla tilaustuotteena, toimitusaika tyypillisesti muutaman viikon. Maahantuomme itse massiivilankut, kauttamme saa myös kerrosrakenteiset parketit. Käytämme vain laadukkaita Eurooppalaisia tehtaita, joiden kanssa yrityksellämme on pitkä asiakkuussuhde.

Perinteiset massiivilankkuparketit ovat saatavilla puuvalmiina tai valmiilla tehtaan pintakäsittelyllä. Myymissämme lankuissa on yleensä pieni mikroviiste, joka korostaa upeaa lankkuattian ilmettä. Tehtaalla on saatavilla useita lisäpalveluja, kuten harjauskäsittely. Kauttamme myös kerrosrakenteiset lankut. Käytämme vain valikoituja tehtaita, joiden laatuun luotamme.

Parkettiasennusta vailla?

Asennuspalvelumme hoitaa työt ripeästi ja ammattitaitoisesti työvaiheista säästämättä. Työllistämme tällä hetkellä 11. parkettialan ammattilaista. Henkilöstömme hoitaa työt purku- ja pohjatöistä aina listoitukseen ja pintakäsittelyyn asti. Ammattiliikkeen tekemänä parketti on kaunis asunnon arvoa ja viihtyisyyttä nostava kokonaisuus.