Työnjohtomme on tällä hetkellä lomalla, asiakaspalvelu: myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:30-15:30

Lattialakka

Laadukkaat ruotsalaiset Arboritec-parkettilakat ja muut parkettien oheistuotteet edullisesti nopealla toimituksella tai ilmaisella noudolla. Muista myös parkettikitti!

Käytämme vesipohjaisia ja vähäpäästöisiä Arboritec-lakkoja itse päivittäin. Olemme havainneet ne toimiviksi, mutta myös erittäin kestäviksi ja olemmekin lakanneet niillä tuhansia lattioita pk-seudulla.

Arboritec-lakkoja levitetään yleensä 5-kerrosta; 3-pohjakerrosta ja 2 (tai 3)-pintakerrosta. Hidastin-lisätuotetta voidaan käyttää jos halutaan pidentää työskentelyaikaa ja näin vähentää mm. raitaisuutta tai muita levitysvälineen jättämiä jälkiä. Arboritec-lakkoja on saatavilla 1- ja 2-komponenttisina.

Suosittelemme hionta- ja lakkaustöitä tehtäväksi ammattilaisille, etenkin sävylakkauksissa, joissa ammattitaito ja tasainen jälki on erityisen tärkeää. Sävylakkauksissa (esim. valkolakkaus) suosittelemme kestävää 2-komponenttista julkisen tilan lattialakkaa.

Pidämme hyllyssä muutamia valikoituja tuotteita, mutta tilauksesta saat meiltä myös muut Arboritec-tuotteet sekä mm. Synteko– ja Bona-tuotteet. Ota yhteyttä!

Lakattu parketti

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.