Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Ma-Pe 7-14myynti@parketti-kemppainen.com

Mosaiikkiparketti

Mosaiikkiparketti on täyspuisista kapuloista tehty massiiviparketti, joka on liimattu asennusverkkoon. Tyypillisesti se on ladottu ruutukuvioon, mutta se voidaan latoa myös moneen muuhunkin, esim. kalanruotoon. Pintakäsittelemätön mosaiikkiparketti voidaan myös esim. Valkolakata paikan päällä. Mosaiikki on muihin parkettityyppeihin verrattuna helppo paikattava. Se voidaan hioa ja pintakäsitellä muutamaankin kertaan. Mosaiikkiparketti on pitkä-ikäinen ja monipuolinen lattiavalinta, jonka suosio on taas nousussa.

Tammi Natur 160mm Mosaiikkiparketti

Asennuksen yhteydessä voidaan liimata askeläänikorkki, jonka päälle liimataan mosaiikki. Se kitataan tarvittaessa kahteenkin kertaan ja hiotaan. Tämän jälkeen pintakäsitellään esim. Lakalla tai vaikka väriöljyllä.

Meillä on hyvät välit mosaiikkiparketin valmistajiin, tilaustuotteena toimitamme myös laadukkaat erikoiskuvioiset ja koristellut mosaiikit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Varastossamme on Suomen laajin valikoima mosaiikkiparkettia asennuksiin ja korjauksiin. Maahantuomme, myymme ja käytämme niitä itse.

Näytetään kaikki 87 tulosta