myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7-15:30

Ruutukuviomosaiikki

Mosaiikkiparketti on täyspuisista kapuloista tehty massiiviparketti, joka on liimattu asennusverkkoon. Tyypillisesti se on ladottu ruutukuvioon, mutta se voidaan latoa myös moneen muuhunkin, esim. kalanruotoon. Ruudussa on on yleensä viidestä seitsemään kapulaa riippuen ruutukoosta. Esimerkiksi 120mm-ruutukoossa on tyypillisesti 5 sormea per ruutu, kun taas 160mm-ruutukoossa on 7. Kapuloiden määrä ja mitat voivat kuitenkin myös vaihdella, sillä aikojen saatossa erikoistuotteitakin on tehty. Pintakäsittelemätön mosaiikkiparketti voidaan esim. Lakata paikan päällä. Mosaiikki on muihin parkettityyppeihin verrattuna helppo paikattava. Se voidaan hioa ja pintakäsitellä muutamaankin kertaan. Mosaiikkiparketti on pitkä-ikäinen ja monipuolinen lattiavalinta, jonka suosio on taas nousussa.

Tammi Natur 160mm Mosaiikkiparketti

Asennuksen yhteydessä voidaan liimata askeläänikorkki, jonka päälle liimataan mosaiikki. Se kitataan tarvittaessa kahteenkin kertaan ja hiotaan. Tämän jälkeen pintakäsitellään esim. Lakalla tai vaikka väriöljyllä.

Meillä on hyvät välit mosaiikkiparketin valmistajiin, tilaustuotteena toimitamme myös laadukkaat erikoiskuvioiset ja koristellut mosaiikit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Varastossamme on Suomen laajin valikoima mosaiikkiparkettia asennuksiin ja korjauksiin. Maahantuomme, myymme ja käytämme niitä itse.

[yith_wcan_filters slug=”draft-preset”]

Näytetään kaikki 57 tulosta