myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7-15:30

Sauvaparketti

Verkkokaupan sauvaparketit ovat vain osa koko valikoimastamme.

Pidämme massiivisauvaparkettia hyllyssä ja tilaustuotteet tehtaalta onnistuvat tällä hetkellä aikaisintaan 3. Viikon päähän.

Pyrimme pitämään yleisimmät tammi massiivisauvaparketit. Tilaustuotteina laaja valikoima mm. Kalanruotoparketteja, ohutsauvaparketteja & designparketteja.

Asennettu massiivisauvaparketti ennen hiontaa

Massiivisauvaparketit suoraan maahantuojalta

Pontilliset massiivisauvaparketit toimitetaan tyypillisesti puuvalmiina yleensä n. 1pakkauksissa. Myymiemme sauvojen ponttien suunta vaihtelee oikealta vasemmalle (50%/50%), joka mahdollistaa erilaiset asennuskuviot – esim. Kalanruoto. Käytämme vain valikoituja teihtaita, joiden laatuun luotamme.

Sauvaparketin asennukseen suosittelemme vain ammattilaista. Massiivisauvaparketin asennus on monivaiheista ja työlästä – ikään kuin palapelin kasaamista, mutta kunnolla tehtynä siitä saa upean klassisen lattian, joka kestää sukupolvelta toiselle kasvattaen asunnon arvoa. Ota yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai parkettitöihin liittyen, vastaamme mielellämme! Ammattitaitoinen asennuspalvelumme palvelee tarvittaessa Helsingissä ja lähialueilla myös massiiviparkettien asennuksissa.

Perinteisten sauvaparkettien lisäksi saat meiltä myös muut parketit, kuten mosaiikkiparketit, lankkuparketit ja ponttaamattomat sauvat (eli ohutsauvaparketit, esim. Töölön ruutu).

Kerrosrakenteinen vai massiivirakenteinen?

Täyspuinen massiivisauvaparketti on klassinen ja kestävä lattiavalinta. Uudet kerrosrakenteiset kalanruotoparketit ovat valmiiksi pintakäsiteltyjä eikä niitä tarvitse vaneroida. Perinteisesti massiivisauvaparketit ovat yleensä pintakäsittelemättömiä eli ne hiotaan, kitataan ja pintakäsitellään asennuksen yhteydessä. Markkinoilta löytyy myös valmiiksi pintakäsiteltyjä massiivisauvoja, jotka pelkästään vaneroidaan ja liimataan. Massiivisauvaparketin asennus on yleensä kalliimpaa kuin kerrosrakenteisen, koska se joudutaan vaneroimaan (riippuen paksuudesta, esim. 8mm paksua kalanruotomosaiikkia ei tarvitse vaneroida). Uudemmat kerrosrakenteiset kalanruodot voidaan usein asentaa ilman vaneria tai liimausta nykyaikaisen lukkopontin ansiosta. Perinteisellä massiivisauvalla on kuitenkin puolensa – hyvin asennettuna siitä saa näyttävän ja arvokkaan lattian, joka kestää helposti yli ihmisiän. Massiivisauvalla on myös huomattavasti parempi hiontavara kuin kerrosrakenteisilla, eli se voidaan hioa ja pintakäsitellä useaan otteeseen pitkän elinkaarensa aikana. Vanerointiin suosittelemme 9mm koivuvaneria.

Parketin asennus

Myymme, maahantuomme ja asennamme itse kerrosrakenteiset- ja massiivirakenteiset sauvaparketit.

Parkettiasennusta vailla?

Asennuspalvelumme hoitaa työt ripeästi ja ammattitaitoisesti työvaiheista säästämättä. Työllistämme tällä hetkellä 11. parkettialan ammattilaista. Henkilöstömme hoitaa työt purku- ja pohjatöistä aina listoitukseen ja pintakäsittelyyn asti. Ammattiliikkeen tekemänä parketti on kaunis asunnon arvoa ja viihtyisyyttä nostava kokonaisuus.