Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Sauvaparketti

Verkkokaupan sauvaparketit ovat vain osa koko valikoimastamme, tuotteiden saatavuutta ja hintaa voi kysyä asiakaspalvelustamme.

Pidämme massiivisauvaparkettia hyllyssä ja tilaustuotteet tehtaalta onnistuvat tällä hetkellä aikaisintaan 3. Viikon päähän, mutta toimitusajat voivat venyä jopa useisiin viikkoihin riippuen tuotteesta.

Pyrimme pitämään yleisimmät tammi massiivisauvaparketit ja ohutsauvaparketit hyllyssämme (mm. 16x68x408 ja vanharuutu 10x106x212). Tilaustuotteina laaja valikoima mm. Kalanruotoparketteja, ohutsauvaparketteja ja erikoiskuvioisia designparketteja.

Töölön ruutuparketin asennus Helsingissä

Pontilliset massiivisauvaparketit toimitetaan tyypillisesti puuvalmiina yleensä n. 1pakkauksissa. Sauvojen ponttien suunta vaihtelee oikealta vasemmalle (50%/50%), joka mahdollistaa erilaiset asennuskuviot – esim. Kalanruoto.

Sauvaparketin asentamiseen suositellaan vain ammattilaista. Tuotteiden maahantuonnin ja myynnin ohessa kokeneet parkettimiehemme hoitavat pk-seudulla asennustyöt ja muut lattiatyöt. Massiivisauvaparketin asennustyö on monivaiheista ja työlästä, mutta kunnolla tehtynä siitä saa upean lattian, joka kestää sukupolvelta toiselle ja kasvattaa asunnon arvoa. Ota yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai parkettitöihin liittyen, vastaamme mielellämme!

Perinteisten sauvaparkettien saat meiltä myös muut parketit, kuten lankkuparketit ja ponttaamattomat sauvat (eli ohutsauvaparketit, esim. Töölön ruutu).

Kerrosrakenteinen vai massiivirakenteinen?

Täyspuinen massiivisauvaparketti on klassinen ja kestävä lattiavalinta. Uudet kerrosrakenteiset kalanruotoparketit ovat valmiiksi pintakäsiteltyjä eikä niitä tarvitse vaneroida. Perinteisesti massiivisauvaparketit ovat yleensä pintakäsittelemättömiä eli ne hiotaan, kitataan ja pintakäsitellään asennuksen yhteydessä. Markkinoilta löytyy myös valmiiksi pintakäsiteltyjä massiivisauvoja, jotka pelkästään vaneroidaan ja liimataan. Massiivisauvaparketin asennus on yleensä kalliimpaa kuin kerrosrakenteisen, koska se joudutaan vaneroimaan (riippuen paksuudesta, esim. 8mm paksua kalanruotomosaiikkia ei tarvitse vaneroida). Uudemmat kerrosrakenteiset kalanruodot voidaan usein asentaa ilman vaneria tai liimausta nykyaikaisen lukkopontin ansiosta. Perinteisellä massiivisauvalla on kuitenkin puolensa – hyvin asennettuna siitä saa näyttävän ja arvokkaan lattian, joka kestää helposti yli ihmisiän. Massiivisauvalla on myös huomattavasti parempi hiontavara kuin kerrosrakenteisilla, eli se voidaan hioa ja pintakäsitellä useaan otteeseen pitkän elinkaarensa aikana. Vanerointiin suosittelemme 9mm koivuvaneria.

Parketin asennus

Myymme, maahantuomme ja asennamme itse kerrosrakenteiset- ja massiivirakenteiset sauvaparketit.