Työnjohtomme on tällä hetkellä lomalla, asiakaspalvelu: myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:30-15:30

Lattiaöljy ja öljyvaha

Valikoimasta mm. Arboritec-, Synteko ja Bona-tuotteet edullisesti. Tilaustuotteena laajempi valikoima. Saat kauttamme kaikki tarvitsemat lattiaöljyt, öljyvahat sekä muut pintakäsittelytuotteet nopealla toimitusajalla! Muista myös parkettikitit ja hiomatarvikkeet! Käytämme myymiämme tuotteita itsekin.

Hajuton & myrkytön lattiaöljy antaa parketille kauniin puuta kunnioittavan olemuksen, joka suojaa sitä lialta ja kestää jonkin verran kosteutta. Ympäristöystävällinen öljy antaa puun hengittää. Etenkin sävytyksissä suosittelemme vain ammattitekijää, sillä lattian tulee olla hiottuna hiottuna ja työtahdin on oltava ripeä.

Öljyvahaan on sekoitettu pieni määrä vahaa, joka pureutuu erinomaisesti kiinni puun pintaan antaen sille paremman suojan. Perinteiseen lakkaan verrattuna kumpikin vaativat kuitenkin enemmän hoitoa ja kunnostusta. Mikäli halutaan parempaa kulutuskestoa, voi öljytyn/öljyvahatun parketin päälle lisätä vielä suojaavaa pintalakkaa valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.