Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Askeläänikorkki 2mm paneeli

Askeläänikorkki 2mm askeläänieristeeksi mm. alustaan liimattaville parketeille. Suosittu etenkin mosaiikkiparketin alle.

Askeläänikorkki on ympäristöystävällinen, sillä se koostuu luonnonmateriaaleista. Alusmateriaalina se eristää erinomaisesti lämpöä ja askelääniä. Askeläänikorkki liimataan tasaiseen ja siistiin pohjaan korkkimatolle soveltuvalla liimalla (riippuen liimattavasta parketista). Liiman kuivuttua kiinnitetään parketti.

Mosaiikkiparketin liimaamisessa suosittelemme yleensä Kiilto Spezial-liimaa tai nopeampaa Kiilto Solid-liimaa. Mosaiikkiparketti voidaan liimata esim. Vedettömällä ja elastisemmalla Wakol MS 230-parkettiliimalla. Pienempään menekkiin voidaan käyttää erikoislujaa vedetöntä elastista Bona Quantum 1kg-parkettiliimaa. Asennuksen jälkeen pintakäsittelemätön massiiviparketti hiotaan, kitataan & pintakäsitellään.

Mitoiltaan 2 x 610 x 915 mm (0,55815m²) askeläänikorkki koostuu perinteisen rullakorkin sijaan yksittäisistä levyistä, jotka soveltuvat mainiosti myös pienempiin paikkauksiin. Paneelikorkissa ei esiinny rullakorkin tapaista maton taittumista.

14,00 

797 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Yhteensä