Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Ma-Pe klo 7-15:30 – myynti@parketti-kemppainen.com

Julkisen tilan parkettilakka Arboritec Avenue 4.5l

Vesiohenteinen 2-komponenttinen (sis. kovetteen) kestävä julkisen tilan parkettipintalakka ruotsalaiselta Arboritec-lakkavalmistajalta. Keraamisesti vahvistettu Avenue-pintalakka pureutuu paremmin puun pintaan ja on siten myös kestävämpi. Purkin menekki n. 40m². Avenue-pintalakka on sävytettävissä eli sillä voidaan tehdä myös esim. valkolakkauksia. Arboritec-lakkoja levitetään pääsääntöisesti 5-kerrosta: 3-pohjalakkaa (Suosittelemme Arboritecin First Coat-pohjalakkaa) sekä 2-pintalakkaa (Esim. Avenue tai PolyRapid).

Valkolakkauksissa ja muissa sävytyksissä suosittelemme Avenue-pintalakkaa, koska sävytetyn lakan olisi hyvä olla kestävämpi.

Sisältää mm. suomenkieliset käyttöohjeet purkin kyljessä (4. Tuotekuva). Lue aina ajantasainen versio suoraan purkista ennen käyttöä.

Kuivumisaika: Kts. Purkin kylki (3. Tuotekuva)

Käytämme myymiämme lakkoja itse päivittäin. Lakkapurkin mukana toimitetaan käyttöohje, kovete (Arboritec Hardener 450ml) ja roskasuodatin. Hidastinta (lisätuote) voidaan käyttää esim. valkolakkauksissa tai kuumalla säällä pidentämään työaikaa, jolla voidaan vähentää lakkatelan aiheuttamia jälkiä.

Suosittelemme Arboritecin omaa lakkatelaa käytettäväksi tuotteen kanssa.

130,00 145,00 

Poista

Lisätiedot

Paino 8 kg
Mitat 35 × 30 × 15 cm
Kiiltoaste

Matta (Satin, 20), Puolikiiltävä (Semi-gloss, 45), Kiiltävä (Gloss, 85)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.