Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Lattiaöljy Synteko Natural 5l

Tuotetunnus (SKU): 1608 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Liuotinvapaa lattiaöljy erinomaisilla ominaisuuksilla, pintakäsiteltävissä vesipohjaisilla pintakäsittelyaineilla.

Hajuton lattiaöljy erinomaisella levitysmenekillä ja ominaisuuksilla. Ruotsalainen mattapintainen Synteko Natural parkettiöljy on suositeltava käytettäväksi kaikenlaisille alueille joissa vaaditaan kovaa kulutuskestoa. Se kattaa noin 3x enemmän kuin muut markkinoilla olevat lattiaöljyt tarjoten kauniin sileän pinnan erinomaisella kulutuskestolla ja kuivumisajalla.

Vähäpäästöinen 0% VOC lattiaöljy sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin – toimistoihin, museoihin, kauppakeskuksiin jne. Sen 100% kiinteät ainesosat tekevät siitä erittäin kestävän ja ympäristöystävällisen.

Voidaan sävyttää sävypastalla (lisätuote, ota yhteyttä). Luonnollinen parkettiöljy voidaan myös pintakäsitellä Syntekon vesipohjaisilla lakoilla sävyn viimeistelyksi ja eksoottisten puulajien sävyn tehostamiseksi..

Sisältää erikseen irroitettavan käyttöohjeen etiketin takana. Ennen käyttöä, lue ohje purkin kyljestä ja tuote- ja turvallisuustiedote alhaalta. Tilaustuote, toimitusaika-arvio n. 5 viikkoa (mikäli tuotetta ei ole varastollamme). Saat kauttamme myös muut Synteko-tuotteet, ota yhteyttä!

  • Menekki: 15-60m² / litra.
  • Kuivumisaika: 16 tuntia
  • Varastointiaika 24kk (avaamaton purkki)
  • Levitys: Kuminen öljylevitin (300-500mm leveys), lattianhoitokone (taski), punainen pädi, nukkaamaton rätti.

Käyttöohjeiden mukaisesti levitettynä Syntekon lattiaöljyt eivät muodosta kalvoa, ne levitetään “osaksi puun kuitua” eikä anneta muodostaa kalvoa esim. levittämällä liikaa. Puu ei saa olla hiottu liian hienolla hiekkapaperilla, jotta lattiaöljy pureutuisi puun kuituun.

On suositeltavaa odottaa n. 3h viimeisen levityskerran jälkeen ennen lopullista kiillotusta.

Tuotetta on saatavilla myös pienempinä 1l-purkkeina, ota yhteyttä.

199,90 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena