myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7-15:30

Lautaparketin Alusmateriaali Tuplex 30m²

Lattian alusmateriaali lautaparketin tai laminaatin parketin alle. Vaimentaa askelääniä ja toimii hyörynsulkuna. Hengittää ja haihduttaa kosteutta ja lisäksi sopii lattialämmityksen kanssa. Paksuus n. 3 mm, rullassa 30 m².

Huom. Tuotetta ei voida toimittaa postilokeroon (Postipaketti).

85,00 

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Rakenteensa ansiosta tuote on kevyt ja pysyvästi joustava sekä siisti asentaa. Tuplex koostuu kahden tiiviin polyeteenikalvon välissä olevista polystyreenirakeista muodostaen kaksinkertaisen kosteussuojan.

  • Varmista ennen asennusta, että aluslattia on riittävän kuiva ja tasainen. Poista ennen asennusta pöly tai irtoroskat lattiapinnalta.
  • Asenna parketinalusta suorana lattialle hieman (n. 5 mm) irti seinästä. Tuplex parketinalusmateriaali asennetaan aluslattialle purkautumissuunnan mukaisesti kuvapuoli alaspäin (kierrä rulla auki). Esimerkiksi mattopuukolla Tuplex leikkautuu helposti. Varo vaurioittamasta Tuplexin alla olevia materiaaleja esim. lattialämmitysjärjestelmiä.
  • Tuplexin toisessa laidassa olevan limitysmuovin avulla viereiset kaistaleet liitetään toisiinsa, kääntämällä muovi edellisen rivin päälle (kaistaleen verran n. 20cm). Viereiset rivit voidaan myös halutessaan teipata kiinni, mutta se ei ole välttämätöntä. Teippauksella voidaan helpottaa alusmateriaalin paikalla pysyvyyttä parketin asennuksen aikana. Varmista, että Tuplex kaistaleet ovat tiiviisti vierekkäin ja limitysmuovi tukevasti sauman päällä. Alusmateriaalin päällä liikuttaessa on vältettävä Tuplexiin syntyviä reikiä tai painaumia.

myynti@parketti-kemppainen.com

Lisätiedot

Paino 6 kg (kilogramma)
Mitat 110 × 30 × 30 cm (senttimetri)