Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Tiikki Laivankansiparketti Navylam+ 68mm Design Parquet

Öljytty Navylam+ tiikki laivankansilattia on upea ja käytännöllinen vaihtoehto esim. saunaan tai wc-tilaan. Rakenteeltaan umpipuinen tiikki laivankansi on arvokas katseenvangitsija, joka luo aivan uuden tunnelman kylpyhuoneeseesi. Tiikkiä on käytetty laivanrakennusalalla pitkään mm. laivankansissa. Tiikki on kovuudeltaan sekä palo-ja kosteudensietokyvyiltään ensiluokkainen. Sauva on pontattu kaikilta sivuilta ja saumattu laivankansisaumalla kestämään kovatkin olosuhteet. Toisin kuin edullisempi Navylam-mallisto, on Navylam plus-mallisto asennusta vaille valmis – se on tehtaalla valmiiksi öljytty ja saumattu vesitiiviillä laivankansisaumalla. Vähempi määrä työvaiheita maksaa itsensä takaisin asennushinnassa. Tavallinen Navylam-mallisto joudutaan siis erikseen hiomaan, saumaamaan ja öljyämään.

Tilaustuotteina löytyvät myös akaasia, doussie, iroko tai wenge. Voidaan tilata myös eri mitoilla. Ota yhteyttä!

199,00 

14 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Pohjassa liimaurat, jotka ehkäisevät puun elämistä. Mittakriteereiltään tarkka laivankansisauva on suunniteltu etupäässä vessan tai muun märkätilan lattiaksi. Soveltuu käytettäväksi lattialämmityksen kanssa (poislukien infrapuna)

Huom. Jälkitoimitettavat erät (varastosaldon ylittävät tilaukset), uudemman erän lajitelmaero saattaa olla huomattava. Kysy jälkitoimituksen toimitusaikaa asiakaspalvelustamme!

Mitat: 9 x 64/68 300-1200

Pakkauskoko: 1m²

Design Parquet France

Lisätiedot

Paino 9 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 25 × 125 cm (senttimetri)