Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Firenze Paneeli Tammi Natur

Näyttävä ristikkokuvioinen massiivirakenteinen paneeliparketti. Versailles-parkettia teknisesti monimutkaisempi rakenne – toteuttaminen ja kokoonpano vaativat erityistä huolellisuutta tehtaalta. Aivan kuten versailles-kuviossakin on ristikkokuviokin suljettu modulaariseen neliöön paneelin ympäri kiertävien lautojen ansiosta, jotka pitävät rakenteen tiiviinä ja kestävänä. Paneeli voidaan asentaa seinien suuntaisesti tai diagonaalisesti. Soveltuu erinomaisesti avariin tiloihin.

Tekniset tiedot:
  • Mitat: 16 x 932 x 932 mm
  • Rakenne: Massiivirakenne
  • Puulaji: Tammi
  • Lajitelma: Natur (Laatuluokka 1.)
  • Pinta: Ei pintakäsittelyä
  • Mikäli olet kiinnostunut muista puulajeista, lajitelmista, mittatilaustyöstä asiakkaan antamilla mitoilla tai harjaus-/pintakäsittelyvaihtoehdoista; ota yhteyttä (lisähinta)

Erikseen saatavilla myös seuraavia lajitelmia/puulajeja, kysy lisätietoja: Tammi Rustical, Tammi Antiikki Natur, Savutammi, Saarni Natur, Lämpökäsitelty Saarni Select

Erikoistilaustuote, minimitilaus 20m².

214,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotteiden myynti, saatavuuskyselyt

myynti@parketti-kemppainen.com

Harjauskäsittely tuotteelle on mahdollista lisähintaan. Harjauskäsittely toteutetaan tehtaalla ennen mahdollista tehtaan pintakäsittelyä. Sen tarkoituksena on poistaa puun pehmeämmät osat luoden kauniin sille visuaalisen efektin. Harjauskäsittely tuo esiin puun kuidun ja antaa miellyttävän tuntuman jalalle.

Pintakäsittely: Lisätilauksena tehtaan tarjoamat pintakäsittelyvaihtoehdot tuotantoprosessin aikana (öljy/lakka), kysy lisää

CE- ja FSC-sertifioitu.

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 100 × 2,2 cm (senttimetri)