Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Erittäin mattapintainen julkisen tilan lattialakka Arboritec Genuine Naked 2K 4.95l

Kun haluat erityisen mattapintaisen ja luonnonmukaisen viimeistelyn. “Invisible” julkisen tilan pintalakka suosii puun luonnollista sävyä ja jättää hyvin vähän kiiltoa. Ympäristöystävällinen. Pohjalakkaukseen suosittelemme Arboritec First Coat-pohjalakkaa, jota lakataan ensin 3 kerrosta. Pintalakkaa (esim. kovaan kotitalouskäyttöön suunniteltu PolyRapid, Avenue-julkisen tilan lakka tai Genuine Naked) lakataan 2 tai 3 kerrosta. Välihionnat ovat sallittuja, mutta eivät pakollisia. Tavallisissa julkisen tilan lakkauksissa suosittelemme Arboritec Avenue (eri kiiltoasteita)-lakkaa. Genuine Naked sopii kun halutaan erityisen mattapintainen viimeistely.

Parkettilakka 4,5l + kovete 0,45l. Erittäin vähäpäästöinen ja hajuton vesipohjainen julkisen tilan 2-komponenttilakka ruotsalaiselta Arboritec-lakkavalmistajalta. Parkettipintalakka kestää kovaakin kulutusta Arboritecin nanoteknologian avulla. Arboritec on kansainvälisesti tunnettu keraamisesti vahvistetusta nanopartikkeliteknologiastaan, jonka ansiosta lakka pureutuu erinomaisesti puun pintaan ja on siten myös kestävämpi. Voidaan levittää teräslastalla, siveltimellä tai 10mm telalla (suositus). Erittäin alhainen VOC-lukema ja NMP-vapaa. 100% Polyuretaanipohjainen. 

Sisältää mm. suomenkieliset käyttöohjeet purkin kyljessä (erikseen irroitettava lappu). Ennen käyttöä, lue ajantasainen käyttöohje purkin kyljestä.

Menekki: n. 55m² / levityskerros. Kuivumisaika (20°C, suhteellinen kosteus 50%) 30-60min puuvalmiille pinnalle. Seuraavat kerrokset; 2-3 tuntia / kerros. Täysin kovettunut 3vrk päästä. Suositeltu käyttölämpötila 13°C – 25°C.

Käytämme myymiämme lakkoja itse päivittäin. Lakkapurkin mukana toimitetaan käyttöohje, kovete (Arboritec Hardener 450ml) ja muovinen roskasuodatin. Hidastinta (lisätuote) voidaan käyttää esim. valkolakkauksissa tai kuumalla säällä pidentämään työaikaa, jolla voidaan vähentää lakkatelan aiheuttamia jälkiä.

189,00