Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Parkettiliima Bona Quantum 15kg

Erikoisluja 1-komponenttinen silanipohjainen kovaelastinen Bona Quantum 15kg-parkettiliima soveltuu mainiosti kohteisiin, joissa vaaditaan ensiluokkaista vetolujuutta yhdistettynä nopeaan 24h kuivumisaikaan. Monikäyttöinen. Lattia voidaan hioa jopa 12h kuluttua! Lattialla voidaan kävellä kevyesti jo 4-6h aikana, pintakäsittely tulee tehdä 24h jälkeen.

Liima soveltuu erinomaisesti mm. Sauvaparketille ja ohutsauvaparketille sekä vanhalle ruudulle. Voidaan käyttää esim. Kalanruotoparketin asennuksissa.

Menekki noin 0,8-1,2m²/kg riippuen liimattavasta materiaalista. Purkin avoin aika n. 40min. Aluslattian on oltava puhdas, kuiva, tasainen, raoista, roskista ja liimajäänteistä vapaa. Primeria ei yleensä tarvita. Soveltuu lattialämmitykselle.

Bona Quantum-liimaa löytyy myös pienempinä 1kg-makkaroina, jotka ovat käteviä pienempiin paikkauksiin. Lue aina tuotteen etiketti ennen käyttöä. Liima on tammensävyinen. Ei sovellu käytettäväksi mustan PU-korkin kanssa. Voidaan käyttää myös luonnonkorkin liimaukseen vaikka suosittelemmekin ensisijaisesti vedetöntä Wakol MS 230-parkettiiliimaa  tai edullisempaa Kiilto Spezial-parkettiliima.

155,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena