Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Tammi Ravenna Rustic 160mm Pähkinäfriisi

Ajaton klassikko ylivertaisilla ominaisuuksilla

Edullisempi Rustic-lajitelma. Ravenna-erikoismosaiikki soveltuu monenlaiseen tilaan ja käyttötarkoitukseen. Siinä on yhdistettynä tavallisen mosaiikkiparketin parhaat puolet näyttävään ja uniikkiin kokonaisuuteen. Ravenna-kuviomosaiikki on tehty standardimittaisista 160mm-mosaiikkiruuduista, joita ympäröivät kaunis pähkinäfriisi ja uloimpana 45° asteen kulmaan sahatut mosaiikkikapulat. Toisin kuin monissa kerrosrakenteisissa parketeissa, on mosaiikkiparketeissa erittäin hyvä hiontavara. 8mm paksu aito massiiviparketti voidaan siis hioa useaan kertaan pitkän elinkaarensa aikana. Erikoiskuvioinen mosaiikki on näyttävä vaihtoehto esimerkiksi omakotitaloon tai työtilaan.

Vaihtoehtoisesti Ravenna-mosaiikkia voidaan käyttää monipuolisesti koriste-elementtinä yhdistettynä esimerkiksi tavallisen ruutukuvioisen mosaiikkiparketin kanssa. Voidaan asentaa seinien mukaisesti suoraan tai diagonaalisesti, joka tuo lattian aivan uudelle tasolle.

Perusteellisella työllä Ravennasta saadaan lähes vuosisadan kestävä parketti

Työvaiheet ovat samat kuin tavallisessakin mosaiikkiparketissa, asennus tapahtuu liimaten aluslattiaan (lähes aina), kun taas vanerointi on jo pakollinen työvaihe samankaltaisissa 10mm paksuissa ohutsauvaparketeissa suuremman koon aiheuttaman puun elämisen vuoksi. Parketin alle voidaan liimata askelääntä vaimentava aluskorkki, jonka päälle asennetaan mosaiikki, mutta se ei ole pakollinen (esim. taloyhtiö saattaa vaatia sitä).

Tuote on puuvalmis, eli se on raakahiottu tehtaalla ja kuvio on kiinnitetty asennusverkolla. Työmaalla se asennetaan liimaten ja hiotaan tasaiseksi sekä raot täytetään levittämällä kauttaaltaan koko parketille puun sävyistä massaa eli parkettikittiä. Kun parkettikitti on kuivunut, se hiotaan pois puun pinnasta ja parketti pintakäsitellään haluamallasi tavalla, kuten lakalla. Pintakäsittelyvaihtoehdoissa suosittelemme Arboritec Avenue matt-julkisen tilan lakkaa, joka antaa parketille mattapintaisen ja puuta kunnioittavan viimeistelyn yhdistettynä tavallista kotitalouskäyttöistä lakkaa paremman kulutuskeston ja helppohoitoisuuden. Tarjoamme laajan valikoiman myös muita pintakäsittelyvaihtoehtoja, kuten väritön/sävytetty öljy.

Tilaustuote, varmista tarkempi toimitusaika asiakaspalvelusta. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Kysy hintaa