Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Saarni/Pähkinä Hajaruutu Natur 160mm

Näyttävä erikoiskuvioinen ja koristeellinen designparketti. 10mm palatsiparketti valmistetaan Euroopassa tarkoilla laatukriteereillä. Sen takana on asennusverkko, joka pitää sen yhtenäisenä.

Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut asennuspalvelusta!

Työvaiheet ovat samat kuin tavallisessakin mosaiikkiparketissa, asennus tapahtuu liimaten aluslattiaan (lähes aina), kun taas vanerointi on jo pakollinen työvaihe samankaltaisissa 10mm paksuissa ohutsauvaparketeissa suuremman koon aiheuttaman puun elämisen vuoksi. Parketin alle voidaan liimata askelääntä vaimentava aluskorkki, jonka päälle asennetaan mosaiikki, mutta se ei ole pakollinen (esim. taloyhtiö saattaa vaatia sitä).

Tuote on puuvalmis, eli se on raakahiottu tehtaalla ja kuvio on kiinnitetty asennusverkolla. Työmaalla se asennetaan liimaten ja hiotaan tasaiseksi sekä raot täytetään levittämällä kauttaaltaan koko parketille puun sävyistä massaa eli parkettikittiä. Kun parkettikitti on kuivunut, se hiotaan pois puun pinnasta ja parketti pintakäsitellään haluamallasi tavalla, kuten lakalla. Pintakäsittelyvaihtoehdoissa suosittelemme Arboritec Avenue matt-julkisen tilan lakkaa, joka antaa parketille mattapintaisen ja puuta kunnioittavan viimeistelyn yhdistettynä tavallista kotitalouskäyttöistä lakkaa paremman kulutuskeston ja helppohoitoisuuden. Tarjoamme laajan valikoiman myös muita pintakäsittelyvaihtoehtoja, kuten väritön/sävytetty öljy.

Liimaukseen suosittelemme esim. Bona Quantum tai edullisempi Wakol MS 230. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, vastaamme mielellämme!

Tilaustuote, varmista tarkempi toimitusaika asiakaspalvelusta

Kysy hintaa

Asennuspalvelumme palvelee Uudellamaalla.

Huom. Tuote valmistetaan erikoistilaustuotteena, virheettömille tuotteille emme lähtökohtaisesti tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta tehtaan takuuta lukuunottamatta (erikoistuote).

Lisätiedot & saatavuuskyselyt

myynti@parketti-kemppainen.com

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 40 × 5 cm (senttimetri)