myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7-15:30

Tammi Natur 10x50x250 Kalanruoto Ohutsauva

Näyttävä ohutsauvaparketti on erinomainen ja käytännöllinen vaihtoehto kalliimmalle pontatulle massiivisauvaparketille saavuttaen kuitenkin samanlaisen visuaalisen ilmeen. Asennusverkkoon liimattu valmisladonta helpottaa asennusta. Verrattuna sauvaparkettiin, ei 10mm paksu rakenne nosta lattian tasoa yhtä korkealle, joka voi säästää ylimääräisiltä työvaiheilta.

Natur-lajitelma tuo puun ominaisuudet esiin olematta kuitenkaan liian kirjava. 10mm paksu massiivirakenne tarjoaa aidon massiivipuun tunnelman ja pitkäikäisen käyttöiän – se voidaankin kunnostaa useaan otteeseen elinkaarensa aikana toisin kuin tavalliset kerrosrakenteiset parketit.

Kuten massiiviparketit yleensä, tulee tämäkin tuote pintakäsitellä asennuksen jälkeen haluamallasi tavalla. Suosittuja pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat perinteinen lakkaus ja valkolakkaus, jotka antavat puulle erinomaisen suojan yhdistettynä helppohoitoisuuteen. Miedolla valkolakkauksella saadaan rauhallinen tunnelma muuttamatta puun pintaa kuitenkaan muovimaiseksi. Väritön/puun sävyinen öljy taas on kaunis ja jalalle lämmin vaihtoehto suuremmalla hoidolla.

Huomioithan että pontiton ohutsauvaparketti (10mm) on aina liimattava koivuvaneriin (suositus 9mm). Parketin liimaukseen suosittelemme erikoislujaa vedetöntä parkettiliimaa (esim. Wakol PU 385), jonka jälkeen tuote hiotaan, kitataan ja pintakäsitellään (esim. julkisen tilan lakka tai parkettiöljy) muidenkin massiiviparkettien tavoin.

Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa myös parkettiasennukset Helsingissä, Espoossa & lähialueilla!

Alkaen 58,00 

80 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paljousalennus

Määrä Alennus (%) Hinta
1 - 49 58,00 
50 - 99 3.45 % 56,00 
100+ 6.9 % 54,00