Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Ma-Pe 7-14myynti@parketti-kemppainen.com

Tammi Natur 160mm Mosaiikkiparketti

Tammi natur 160mm tammimosaiikkiparketti on mosaiikkiparkettien klassikko. Sen hinta on tammimosaiikkiparketeista edullisin, koska sitä valmistetaan paljon. Tuote myydään neliömetreittäin (m²)

Mosaiikkiparketti on puuvalmis eli se pintakäsitellään paikan päällä asennuksen jälkeen. Mosaiikkiparketin alle asennetaan yleensä aluskorkki etenkin jos vanhan mosaiikin alla sellainen jo löytyy, mutta se ei ole välttämätön. Muista myös, että tarvitset tällöin kaksinkertaisen määrän parkettiliimaa. Saatavilla on myös laaja valikoima erikoismittaisia tammimosaiikkiparketteja ja eri lajitelmia.

Puuvalmis mosaiikki ensin hiotaan, kitataan (tarvittaessa kahteenkin kertaan) ja käsitellään esim. Lakalla. Mosaiikkiparketin kanssa tulisi aina olla puunsävyinen parkettikitti, koska kapuloiden välissä on pieniä rakoja.

Alkaen 34,90 

210 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Määrä Hinta
1 - 29 34,90 
30+ 33,90 
Mosaiikkiparketti on valmistettu verkkoon liimaamalla vierekkäisiä "kapuloita" tai "sormia", jotka yleensä ladotaan ruutukuvioon. Tavallisesti 160mm ruutukoossa on seitsemän vierekkäistä "sormea". Asennuslevyssä on 2 ja 4 ruutua per suunta, yhteensä 32cm x 64cm.
Tuote on asennusverkossa ja mosaiikkiparketin kanssa tarvitset myös parkettiliiman, liimalastan, mahdollisen alusmateriaalin ja kitin sekä käsittelyaineet esim. lakka.

myynti@parketti-kemppainen.com
Toimisto puh: 09 867 8400

Lisätiedot

Paino 6 kg
Mitat 66 × 33 × 5 cm