myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7-15:30

Töölön Ruutu 10x106x212 Tammi Natur

Klassinen Töölön ruutu on upea katseenvangitsija ylivertaisilla ominaisuuksilla

Töölön ruutu ja muut ruutuparketit ovat nostaneet viimeaikoina suosiotaan – eikä syyttä! Asiakkaidemme suosima perinteinen Töölön ruutu sopii erinomaisesti vanhoihin klassisiin Helsinkiläisasuntoihin. Asennus tehdään lähes poikkeuksetta diagonaalisesti, jolloin lopputuloksena on ajaton helsinkiläisklassikko.

Parketti-Kemppaisen maahantuomassa korkealaatuisessa ruutuparketissa on pohjaliimaurat, jotka parantavat tartuntaa ja vähentävät tuotteen elämistä. Näin ponttaamaton ruutuparketti säilyy kauniina ja pitkäikäisenä.

Alkaen 95,00 

95 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paljousalennus

Määrä Alennus (%) Hinta
1 - 49 95,00 
50 - 99 3.16 % 92,00 
100+ 5.26 % 90,00 

Miten Töölönruutu asennetaan?

Töölönruutu ja muut ohutsauvaparketit ovat pohjasta liimattavia parkettityyppejä. Kiinnitykseen suosittelemme erikoislujaa vedetöntä parkettiliimaa (esim. Elastinen Wakol PU 385) 10mm paksun massiivirakenteen takia. Ennen asennusta, pohja on vaneroitava (suositus 9mm koivuvaneri).

Kuten muidenkin massiiviparkettien tavoin, myös Töölönruutu edellyttää hiontaa ja rakojen massausta ennen pintakäsittelyä. Pintakäsittelyvaihtoehtoina suositaan usein väritöntä parkettiöljyä, joka antaa puun hengittää ja tuo esiin sen luonnollisen ilmeen.

Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa parkettiasennukset Helsingissä, Espoossa & lähialueilla!

Töölön ruutua on myös mahdollista korjata / paikata vaihtamalla yksittäisiä "kasetteja".

Perinteinen 212mm vanharuutuparketti on standardikoko Töölön ruutuparketille vaikka aikoinaan muitakin kokoja on käytetty (mm. 210 ja 214mm). Töölön ruudulla tarkoitetaan asennuskuviota, joka muodostetaan yksittäisistä vierekkäin asetelluista "parkettikaseteista". Ruudun mitta 212x212 mm (yksittäinen kasetti 10x106x212).

Pyrimme pitämään tuotetta aina hyllyssä, mutta varastosaatavuus voi vaihdella suuren menekin vuoksi. Toimitusaika-arvio isommille erille noin 6 viikkoa.

Maahantuomme ja myymme massiiviparkettia parkettiliikkeille ja asiakkaillemme ympäri Suomen. Palvelemme mielellämme: myynti@parketti-kemppainen.com

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 50 × 10 cm (senttimetri)