Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Versailles Paneeli Tammi Natur

Klassinen Versailles-parketti on parkettien aatelia pitkällä historialla

Perinteinen versailles-kuvioinen parketti on tehty yhdestä puulajista ja ladottu Versailles-erikoiskuvioon muodostaen yhtenäisen asennusvalmiin paneelin. Se on massiivirakenteinen ja tehty paksuista massiivisauvoista. Tehtaalta vaaditaan työvaiheissa erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta niin kapuloiden valmistamisessa kuin myös kuvion muodostuksessa. Tuote tehdään asiakkaalle mittatilaustyönä tai tehtaan standardimitoilla. Versailles-parketti kehitettiin alun perin korvaamaan marmorilaatat ranskalaiseen Versailles’n palatsiin ja on sen jälkeen symboloinut vaurautta ja arvokkuutta. Se soveltuu erinomaisesti avariin tiloihin ja onkin nykyään kasvavassa suosiossa arvoasuntoihin. Versailles-paneelia kiertää pitkät laudat, jotka sulkevat ristikkorakenteisen kuvion neliönmuotooiseen modulaariseen rakennelmaan, joka pitää sen tiiviinä ja kestävänä. Paneeli voidaan asentaa seinien suuntaisesti tai diagonaalisesti.

Tekniset tiedot:
  • Mitat: 16 x 932 x 932 mm
  • Rakenne: Massiivirakenne
  • Puulaji: Tammi
  • Lajitelma: Natur (Laatuluokka 1.)
  • Pinta: Ei pintakäsittelyä
  • Mikäli olet kiinnostunut muista puulajeista, lajitelmista, mittatilaustyöstä asiakkaan antamilla mitoilla tai harjaus-/pintakäsittelyvaihtoehdoista; ota yhteyttä (lisähinta)

Erikseen saatavilla myös seuraavia lajitelmia/puulajeja, kysy lisätietoja: Tammi Rustical, Tammi Antiikki Natur, Savutammi, Saarni Natur, Lämpökäsitelty Saarni Select

Erikoistilaustuote, minimitilaus 20m². Toimitusaika-arvio n. 1,5kk. Kysy tarkempi toimitusaika asiakaspalvelustamme.

204,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotteiden myynti, saatavuuskyselyt

myynti@parketti-kemppainen.com

Harjauskäsittely tuotteelle on mahdollista lisähintaan. Harjauskäsittely toteutetaan tehtaalla ennen mahdollista tehtaan pintakäsittelyä. Sen tarkoituksena on poistaa puun pehmeämmät osat luoden kauniin sille visuaalisen efektin. Harjauskäsittely tuo esiin puun kuidun ja antaa miellyttävän tuntuman jalalle.

Pintakäsittely: Lisätilauksena tehtaan tarjoamat pintakäsittelyvaihtoehdot tuotantoprosessin aikana (öljy/lakka), kysy lisää

CE- ja FSC-sertifioitu.

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 100 × 2,2 cm (senttimetri)