Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

Parkettiasennus

Helsinki ja lähialueet

Parketin asennus luotettavasti jo vuodesta 1983

Olemme asentaneet parkettia yksityisasiakkaille, yrityksille kuin myös julkiselle puolelle tunnollisesti – uusiin ja vanhoihin kohteisiin. Tällä hetkellä työllistämme 11. Parkettialan ammattilaista. Hoidamme työvaiheet itse suunnittelusta ja pohjatöistä aina asennukseen, pintakäsittelyyn ja listoitukseen asti. Asennamme parketit Espoon, Helsingin & Vantaan lisäksi myös Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

Vuosikymmenten tuoman kokemuksen ansiosta yrityksemme on osoittautunut luotettavaksi alan ammattilaiseksi pääkaupunkiseudulla. Emme lupaa asiakkaillemme sellaista, mikä ei ole mahdollista, mutta emme jätä asiakasta vailla ratkaisua.

Kokeneet asentajamme asentavat lattiat joka lähtöön.

Lattiaremontin yhteydessä voidaan tehdä kevyitä remonttitöitä, kuten maalaustöitä ja väliseinän purkuja. Suosimme aina kestäviä ja laadukkaita materiaaleja niin parketeissa, liimoissa kuin myös pintakäsittelyaineissakin. Näin taataan uuden lattiasi pitkäikäisyys. Parketin alustaan liimauksessa käytämme tarpeen mukaan liimapainoja. Maahantuomme ja asennamme perinteiset massiivipuiset parketit, kuten sauvaparketit, jotka voidaan asentaa esimerkiksi kalanruotokuvioon.

Parketin kestävyyteen ja ikään vaikuttavia kriteerejä ovat mm. parketin hiontavara, asennustapa ja valitun puumateriaalin kovuus..

Kalanruotoparketin asennus ja Listoitus
Parkettiasennus
Lankkuparketin asennus ja liimaus painoilla
Kalanruotoparketti asennus

Vanhan lattian purku ja uuden asennus

Vanhan lattian – laminaatin, vinyylin tai muovimaton purku voi toisinaan olla hyvä idea. Tosin vanha parketti kannattaa yleensä hioa, mutta jos syystä tai toisesta haluat kokonaan uuden lattian, onnistuu sekin. Lattia-asennuksen yhteydessä hoidamme tarvittavat haitta-ainenäytteet ja mittaukset. Tarkastamme pohjan suoruuden ja teemme tarvittavat oikaisutyöt. Tärkeintä on, että pohja on suora ja täyttää asennusvaatimukset.

Kysy tarjoustamme!

Ota kaikki hyöty ilmaisesta kohdekäynnistä!

Ennen tarjousta käymme kohdekäynnillä, joka ei sido tilaamaan työtä. Työkohdekäynnillä kartoitamme yhdessä lattian kunnon, toiveesi ja työvaiheet, jonka jälkeen lähetämme kirjallisen tarjouksen sähköpostitse. Pidämme perinteistä palvelua kunniassa – kuulemme mielellämme toiveesi kasvotusten ja haluamme perusteellisen kuvan ennen työn aloitusta.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa pidämme sinuun yhteyttä ja työnjohtomme on tavoitettavissa koko asennusprosessin aikana.

Työt tehdään takuutyönä, jonka lopuksi saat laskulle työn osuuden kotitalousvähennystä varten. 

Töölön Ruutuparketin asennus diagonaalisesti

Töölön ruutuparketin diagonaali-asennus, Helsinki

Parketin valinta

Sopivan parketin valinta on tärkeä päätös ja se voi olla vaikeaa, koska valinnanvaraa on lähes loputtomiin. Asennustyön hinta riippuu pitkälti valitusta materiaalista ja siitä aiheutuvista työvaiheista. Asiantunteva työnjohtomme auttaa kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä – tarvittaessa myös parketin valinnassa.  Voit tulla katsomaan parketteja näyttelytilaamme! Toimitilamme sijaitsee Espoon Puolarmetsässä. Mikäli sinulla on jo mielessä joku tietty malli, voimme tilata tähän mallipalat. Maahantuomme mosaiikki– ja sauvaparkettia sekä edustamme mm. Karelia ja Kährs-lautaparkettivalmistajia.

Asentajiltamme löytyy valmiudet asentaa näyttävä kalanruotoparketti sekä klassinen Töölön ruutuparketti. Töölön ruudun lisäksi asennamme myös muut ruutuparketit, ohutsauvaparketit ja sauvaparketit!

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö!

Sovitaan yhdessä kohdekäynti parkettiasennukselle. Toimialueeseemme kuuluu pääsääntöisesti Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi.

Lautaparkettia voidaan asentaa uivana tai liimaten alustaan kiinni. Paras asennustapa selvitetään aina ennen töiden aloittamista. Parketin asennuksen yhteydessä voimme tehdä myös esim. pienimuotoisia lattian vesivahinkokorjauksia.

Asennuspinnan vaatimuksia ovat esim.

  • kuiva pohja (betonin kosteus alle 85%)
  • lautaparketit vaativat suoran pohjan: +/- 2 mm heitto 2 metrillä