Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Ma-Pe 7-14myynti@parketti-kemppainen.com

Parketin asennus

Luotettavasti jo vuodesta 1983 – Parketti-Kemppainen Oy

Parkettiasennus Helsinki ja lähialueet 

Olemme asentaneet parkettia niin yksityisasiakkaille, yrityksille kuin myös julkiselle puolelle tunnollisesti – uusiin ja vanhoihin kohteisiin. Tällä hetkellä työllistämme 11. Parkettialan ammattilaista. Hoidamme työvaiheet itse suunnittelusta ja pohjatöistä aina asennukseen, pintakäsittelyyn ja listoitukseen asti. Toiminta-alueeseemme kuuluu Espoon, Helsingin ja Vantaan lisäksi myös Kauniainen ja Kirkkonummi.

Vuosikymmenten tuoman kokemuksen ansiosta  yrityksemme on osoittautunut luotettavaksi alan ammattilaiseksi pääkaupunkiseudulla. Emme lupaa asiakkaillemme sellaista, mikä ei ole mahdollista, mutta emme jätä asiakasta vailla ratkaisua.

Kokeneet asentajamme asentaa parketit joka lähtöön, niin lautaparketin kuin myös  kalanruotoparketin.

Lattiaremontin yhteydessä voimme tehdä kevyitä remonttitöitä. Suosimme aina kestäviä ja laadukkaita materiaaleja niin parketeissa, kuin liimoissa ja pintakäsittelyaineissakin. Näin taataan uuden lattiasi pitkäikäisyys. Hyvin tehty ja hoidettu parketti kestää sukupolvelta toiselle.

Kestävyyteen ja ikään vaikuttavia kriteerejä ovat mm. parketin hiontavara, asennustapa ja valitun puumateriaalin kestävyys.

Parketin valinta

 

Sopivan parketin valinta on tärkeä päätös ja se voi olla vaikeaa, koska valinnanvaraa on lähes loputtomiin. Asiantunteva työnjohtomme auttaa kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä – tarvittaessa myös parketin valinnassa. Voimme toimittaa myös mallipaloja tai voit tulla katsomaan niitä näyttelytilaamme. Maahantuomme mosaiikki– ja sauvaparkettia sekä edustamme mm. Karelia ja Kährs-lautaparkettivalmistajia.

Asentajiltamme löytyy valmiudet asentaa myös näyttävä kalanruotoparketti sekä klassinen Töölön ruutuparketti. Töölön ruudun lisäksi asennamme myös muut ruutuparketit, ohutsauvaparketit ja sauvaparketit! 

 

Vanhan parketin purku ja uuden asennus

Vanhan lattian – laminaatin, vinyylin tai muovimaton purku voi toisinaan olla hyvä idea. Tosin vanha parketti kannattaa yleensä hioa, mutta jos syystä tai toisesta haluat kokonaan uuden parketin, onnistuu sekin. Lattia-asennuksen yhteydessä hoidamme tarvittavat haitta-ainenäytteet ja mittaukset. Tarkastamme pohjan suoruuden ja teemme tarvittavat oikaisutyöt. Tärkeintä on, että pohja on suora ja täyttää asennusvaatimukset.

Asennuspinnan vaatimuksia ovat esim.

  • kuiva pohja (betonin kosteus alle 85%)
  • lautaparketit vaativat suoran pohjan: +/- 2 mm heitto 2 metrillä

 

Kysy tarjoustamme!

Ota kaikki hyöty ilmaisesta kohdekäynnistä!

Ennen tarjousta käymme kohdekäynnillä, joka ei sido tilaamaan työtä. Pidämme perinteistä palvelua kunniassa – kuulemme mielellämme toiveesi kasvotusten ja haluamme perusteellisen kuvan ennen työn aloitusta.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa pidämme sinuun yhteyttä ja työnjohtomme on tavoitettavissa koko asennuksen aikana. Pyrimme toki huomioimaan nämä aina työn aikataulutuksessa ja toteutuksessa.

Maksat parkettityöt vasta kun työ on valmis ja kunnollisesti tehty, saat työn osuuden kotitalousvähennystä varten laskulle.

Lautaparkettia voidaan asentaa uivana tai liimaten alustaan kiinni. Paras asennustapa selvitetään aina ennen töiden aloittamista. Parketin asennuksen yhteydessä voimme tehdä myös esim. lattian vesivahinkokorjauksia.

    Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö!

    Sovitaan yhdessä kohdekäynti parkettiasennukselle. Toimialueeseemme kuuluu Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi.