Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – Arkisin 7:00-15:30myynti@parketti-kemppainen.com

VERKKOKAUPPA

Parketit suoraan maahantuojalta sekä kaikki tarvitsemasi oheistuotteet lakoista liimoihin.

Toimitamme tuotteita ympäri Suomea kuluttaja- ja yritysasiakkaille.

Kuluttajilla 14 päivän palautusoikeus!

Olemme ruotsalaisen Arboritec-lakkavalmistajan sekä mm. Karelian, Kährsin ja Bjelinin virallinen jälleenmyyjä.

Nopea toimitus! Lähetämme varastotuotteet pääsääntöisesti samana arkipäivänä tilauksesta (jos tilattu ennen klo 12).

Ilmainen nouto varastolta! Parkettisi pysyy meillä huoneenlämpöisenä.

Eurooppalaiset sauva- ja kalanruotoparketit

Maahantuomme aidosta puusta tehdyt perinteiset ympäripontatut sauvaparketit sekä ”valmiit” kerrosrakenteiset kalanruotoparketit. Tuotannossa noudatetaan tarkkoja laatukriteereitä ja valikoituja tehtaita. Valikoimastamme löytyy myös suosittu ja näyttävä Chevron-parketti eli ”ranskalainen kalanruoto”. Puulajivaihtoehdoista ylivoimaisesti suosituin on tammi. Sauvaparketit voidaan asentaa eri asennuskuvioihin, kuten kalanruotoon.

Laaja valikoima mosaiikkiparketteja

 

Hyllyssämme on yli 100 erilaista mosaiikkiparkettia. Puulajeina suosituimpana ovat tammi ja saarni. Tarjoamme mosaiikkiparkettia niin korjauksiin kuin isoihinkin asennuksiin kilpailukykyisin hinnoin. Mosaiikkiparketti on kuin ohutsauvaparketti pienoiskoossa, se on lähes aina ladottuna valmiiksi asennusverkolle – yleensä ruutukuvioon. Mosaiikkiparkettia on asennettu paljon ja kuvioita on erilaisia, mm. suoraladonta, kalanruoto ja tiilikuvio.

Viimeistele parkettisi ruotsalaisella Arboritec-lakalla

 

Olemme ruotsalaisen pintakäsittelyvalmistaja Arboritec AB:n virallinen jälleenmyyjä. Arboritec on tunnettu ainutlaatuisesta nanopartikkeliteknologiastaan, jonka takia lakka pureutuu erinomaisesti puun pintaan ja antaa erinomaisen kulutuskestävyyden. Kestävyyden ohella Arboritec panostaa myrkyttömyyteen. Se antaa puun hengittää ja kunnioittaa sen luonnonmukaista sävyä. Olemme käyttäneet Arboritec-lattialakkoja jo lähes 10-vuotta!

Korkealaatuiset ohutsauvaparketit

 

Ponttaamattomat ohutsauvaparketit ja erikoiskuvioiset designparketit valmistetaan Keski-Euroopassa tarkoilla mittakriteereillä. Perinteinen ohutsauvaparketti on ikään kuin sauvaparketin ja mosaiikkiparketin yhdistelmä. Erityisen suosittu on vanharuutuparkettimme, joka on nyt taas muodissa.

Näyttävät lankkuparketit

 

100% Umpipuiset massiivilankkuparketit puuvalmiina tai tehtaan pintakäsittelyllä. Saatavilla on eri puulajeja sekä mm. Lämpökäsiteltyä tammea ja saarnea. Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja! Päivitämme tuotetietoja koko ajan.

Liimat ja muut tarvikkeet

 

Myymme mm. laadukkaat Wakolin, Bonan ja Kiillon parkettiliimat kaikkiin eri tarkoituksiin. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi materiaalit: hiomapaperit, parkettikitit ja askeläänieristeet ja paljon muuta. Tutustu kattavaan valikoimaamme!

Lautaparketit

 

Olemme olleet jo pitkään mm. Karelian ja Kährsin virallinen jälleenmyyjä. Pyrimme pitämään yleisimmät mallit suoraan hyllyssämme. Saat kauttamme myös muiden valmistajien lautaparketit – mm. Suomalaisen Timberwisen. Hintojen nousun ja toimitusaikojen takia emme toistaiseksi myy tuotteita suoraan verkkokaupasta.

Kaikki tuotteet

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme! Tilaustuotteena on laajempi valikoima parkettituotteita, joita ei vielä verkkokaupasta löydy.

Ota yhteyttä