myynti@parketti-kemppainen.com – Puolarmetsänkuja 6A, Espoo – arkisin 7-15:30

VERKKOKAUPPA

 

Olemme ruotsalaisen Arboritec-lakkavalmistajan virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Lattiamateriaaleissa edustamme oman maahantuontimme lisäksi Kareliaa, Kährsiä ja Bjeliniä. Saat kauttamme myös muiden valmistajien tuotteet.

Nopea toimitus

Lähetämme varastotuotteet pääsääntöisesti samana arkipäivänä tilauksesta (jos tilattu ennen klo 12). Kaukokiito/Posti.

Luotettavuus

Tarjoamme verkkokauppaostoksille 14-päivän palautusoikeuden mahdollisen valmistajan takuun lisäksi. Käytössäsi on myös Klarnan ostajan turva. Olemme toimineet alalla vuodesta 1983.

Ilmainen nouto

Espoon varastossamme parkettisi pysyy huoneenlämpöisenä. Voit noutaa tuotteet itse tai sopia aikataulutetusta toimituksesta.

Hinnat kestävät vertailun

Oman maahantuontimme ja kontaktiverkostomme ansiosta pystymme pitämään hinnat kilpailukykyisinä. Käytämme myymiämme tuotteita myös itse.

  Eurooppalaiset sauva- ja kalanruotoparketit

  Maahantuomme kerrosrakenteiset ja aidosta massiivipuusta tehdyt perinteiset ympäripontatut sauvaparketit. Tuotannossa noudatetaan tarkkoja laatukriteereitä ja valikoituja tehtaita. Valikoimastamme löytyy myös suosittu ja näyttävä Chevron-parketti eli “ranskalainen kalanruoto”. Puulajivaihtoehdoista ylivoimaisesti suosituin on tammi. Sauvaparketit voidaan asentaa eri asennuskuvioihin, kuten kalanruotoon. Olemme mm. kerrosrakenteisia kalanruotoparketteja valmistavan ruotsalaisen Bjelinin virallinen jälleenmyyjä!

  Laaja valikoima mosaiikkiparketteja

   

  Hyllyssämme on yli 100 erilaista mosaiikkiparkettia. Puulajeina suosituimpana ovat tammi ja saarni. Tarjoamme mosaiikkiparkettia niin korjauksiin kuin isoihinkin asennuksiin kilpailukykyisin hinnoin. Mosaiikkiparketti on kuin ohutsauvaparketti pienoiskoossa, se on lähes aina ladottuna valmiiksi asennusverkolle – yleensä ruutukuvioon. Mosaiikkiparkettia on asennettu paljon ja kuvioita on erilaisia, mm. suoraladonta, kalanruoto ja tiilikuvio.

  Viimeistele parkettisi ruotsalaisella Arboritec-lakalla tai öljyllä

   

  Olemme ruotsalaisen pintakäsittelyvalmistaja Arboritec AB:n virallinen jälleenmyyjä. Arboritec on tunnettu ainutlaatuisesta nanopartikkeliteknologiastaan, jonka takia lakka pureutuu erinomaisesti puun pintaan antaen erinomaisen kulutuskestävyyden yhdistettynä nopeaan kuivumisaikaan. Kestävyyden ohella Arboritec panostaa myrkyttömyyteen. Se antaa puun hengittää ja kunnioittaa sen luonnonmukaista sävyä.

  Korkealaatuiset ohutsauvaparketit

   

  Ponttaamattomat ohutsauvaparketit ja erikoiskuvioiset designparketit valmistetaan Keski-Euroopassa tarkoilla mittakriteereillä. Perinteinen ohutsauvaparketti on ikään kuin sauvaparketin ja mosaiikkiparketin yhdistelmä. Erityisen suosittu on vanharuutuparkettimme, joka on nyt taas muodissa.

  Näyttävät lankkuparketit

   

  Ajattomat massiivilankkuparketit ovat kestävä lattiavalinta pitkällä historialla. Ympäripontatulle lankkulattialle on mahdollista saada tehtaan lisäpalveluita, kuten harjaus tai lakkaus. Saatavilla on eri puulajeja sekä mm. Lämpökäsiteltyä tammea ja saarnea. Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja!

  Liimat ja muut tarvikkeet

   

  Myymme mm. laadukkaat Wakol-, Bona- ja Kiilto-tuotteet. Kauttamme kaikki tarvitsemasi materiaalit. Tutustu kattavaan valikoimaamme!

  Lautaparketit

   

  Olemme olleet jo pitkään mm. Karelian ja Kährsin virallinen jälleenmyyjä. Pyrimme pitämään yleisimmät mallit suoraan hyllyssämme.

  Kaikki tuotteet

  Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Tilaustuotteena on laajempi valikoima parkettituotteita, joita ei vielä verkkokaupasta löydy.

  Ota yhteyttä